Mlýnky na kávu 

Mlýnky na kávu

Další významnou veličinou ovlivňující kvalitu espressa je jemnost mletí kávy. Pro přípravu espressa je třeba jemné mletí. (hrubost písku) Kávová zrna v surovém stavu jsou trvanlivá po celá léta. Po upražení si však kávová zrna uchovájí aroma pouze v řádu dnů. Po dvou týdnech se vůně a aroma sníží zhruba o polovinu. Semletím se však čerstvost a v...

Další významnou veličinou ovlivňující kvalitu espressa je jemnost mletí kávy. Pro přípravu espressa je třeba jemné mletí. (hrubost písku) Kávová zrna v surovém stavu jsou trvanlivá po celá léta. Po upražení si však kávová zrna uchovájí aroma pouze v řádu dnů. Po dvou týdnech se vůně a aroma sníží zhruba o polovinu. Semletím se však čerstvost a vůně zachová nanejvýš několik hodin.

Více

Mlýnky na kávu 

na stránku
Zobrazeno 1 - 12 z 28 položek
Zobrazeno 1 - 12 z 28 položek