Nové
do 10-ti dnů
Poslední kus skladem!
Dostupné:
Velká májová čokoláda 120g
Čokoláda se kterou budete prožívat "lásky čas" po celý rok!
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Čokoláda se kterou budete prožívat "lásky čas" po celý rok! Hodí se pro všechny příležitosti nejen v Máji. :)
V zadní části obalu je kartička, na kterou můžete napsat vzkaz nebo třeba vyznání...
Čokoláda je ručně vyrobená dle našich vlastních receptur z ekvádorských kakaových bobů.
Hmotnost:
* 120g
Rozměr čokolády: 123x180x10 mm
Složení: Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, panela. Obsah kakaové sušiny nejméně 75%.
Hořká čokoláda 75% je čokoláda velmi jemné chuti s příjemně hořkým podtónem, přestože je kakaový podíl 75%. Jemná chuť je dána dlouhodobým procesem hnětení v melangéru a přidaným kakaovým máslem, které čokoládě navíc dodává i čoko“ vůni.
Čokoláda je slazena panelou, která doladí konečnou lahodnou sladkou chuť.
Tato čokoláda je vhodná pro milovníky sladších chutí.
Neobsahuje lecitin. Neobsahuje lepek. Neobsahuje konzervanty.
Složení: Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, panela, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%.
Mléčná čokoláda jemné chuti s příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.
Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla.
Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají.
Mléčná čokoláda 51% získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).
Neobsahuje lecitin. Neobsahuje lepek. Neobsahuje konzervanty. Obsahuje alergen - mléko.
Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela.
Bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Panela je ztuhlá třtinová šťáva v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu, která ji dává lehce medovou příchuť.
Vyzkoušejte naši bílou čokoládu, nechte ji rozpustit na jazyku a Vaše chuťové buňky objeví zcela novou chuť bílé čokolády s jedinečným aroma.
Neobsahuje lecitin. Neobsahuje lepek. Neobsahuje konzervanty. Obsahuje alergen - mléko.
Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.
Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.
Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje.
Základní proces výroby:
Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.
Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.
Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.
Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.
199 Kč 219 Kč
199 Kč 219 Kč
55 Kč
45 Kč
115 Kč
99 Kč
119 Kč
119 Kč
189 Kč
81 Kč 99 Kč
459 Kč
249 Kč 289 Kč
109 Kč 129 Kč
229 Kč 239 Kč
779 Kč
199 Kč 209 Kč
759 Kč
247 Kč 249 Kč
999 Kč
299 Kč
409 Kč
799 Kč
199 Kč 209 Kč
789 Kč
259 Kč
978 Kč 999 Kč
259 Kč
899 Kč
230 Kč 239 Kč
879 Kč
Havlíčkova 868
PO,Út,St a Pá 9:00 - 16:00
Čtvrtek-ZAVŘENO
TEL: +420 734 211 456 (jen SMS)