FLOJET 230V

FLOJET 230V

927

Nové

Skladem

3 304 Kč

Před 3 305 Kč

-1 Kč

Zlevněno!
3 Kg

Výrobce
Kavovary.cz
Kavovary.cz
Více info

Určeno pro vytvoření tlaku vody při napájení z barelů.

- průtok 3,7 litry / min

- provozní tlak až 30 PSI (2,1 bar),
- vidlice EU (CZ) 230V 
- plovákový spínač pro automatické vypnutí pokud barel je prázdný
- vestavěný zpětným ventilem,
- plynulý průtok
- univerzální těsnění - víčko
- převlečná koncová matice 

3/8" M - šroubení pro hadici 6 mm (muže být i jiný typ šroubení / kontaktujte nás v poznámce nebo emailem)

- připojovací (výstupní) hadička 6 mm cca 1,5 metru

Domácí vodárna Flojet je malé, ale výkonné zařízení, které umožňuje čerpat vodu z barelu na pitnou vodu. Je ideální pro použití v obytných automobilech, karavanech, restauracích, kavárnách a dalších aplikacích, kde není k dispozici kohoutek.

Vodárna Flojet je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a je navržena tak, aby byla snadno instalovatelná a udržovatelná. Je vybavena tlakovým spínačem, který zastavuje čerpadlo, když je dosaženo požadovaného tlaku, a ochranou proti chodu na sucho, která zabraňuje poškození čerpadla, pokud je barel prázdný.

Vodárna Flojet má řadu možností využití. Může být použita k napájení kávovarů, lednic, myček nádobí a jiných domácích spotřebičů. Může být také použita k napájení zahradních zavlažovacích systémů nebo k dodávce vody do domácích bazénů.

Zde je několik konkrétních příkladů toho, jak lze domácí vodárnu Flojet využít:

  • V obytných automobilech a karavanech může být vodárna Flojet použita k napájení kávovaru, lednice, sprchy a dalších zařízení. To umožňuje majitelům obytných automobilů a karavanů užívat si pohodlí domova i na cestách.
  • V restauracích a kavárnách může být vodárna Flojet použita k napájení kávovaru, lednice a jiných zařízení. To pomáhá restauracím a kavárnám zajistit, aby jejich zákazníci měli vždy k dispozici čerstvou vodu a nápoje.
  • V průmyslových aplikacích může být vodárna Flojet použita k dodávce vody do strojů a zařízení. To pomáhá průmyslovým podnikům zajistit, aby jejich výrobní procesy byly hladce a efektivně.

Domácí vodárna Flojet je cenově dostupné a spolehlivé zařízení, které může zlepšit váš životní styl nebo podnikání. Pokud hledáte způsob, jak získat přístup k čerstvé vodě všude tam, kde jste, pak je vodárna Flojet skvělou volbou.

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

26 dalších produktů ve stejné kategorii: